Vrouwen, jongeren en...

Vrouwen, jongeren en…

Man of vrouw, jong of oud, moeder of zoon, in een relatie of vrijgezel; allemaal komen we weleens op een punt in ons leven dat het even niet meer gaat. Dat je je achter de oren krabt en beseft dat je professionele hulp nodig hebt.

Soms is er een ingrijpende gebeurtenis geweest die je uit het veld slaat. Het verlies van je partner, je ouder, je kind of een dierbare vriend(in). Je zit vast in je relatie. Op je werk gaat het niet goed. Je worstelt met je rol binnen je gezin. Er is zoveel stress in je dagelijks leven dat het jou en je omgeving te veel wordt.

Waar komt het vandaan? Begrijpen waar het vandaan, en daarin serieus worden genomen. Dat is wie ik ben en wat ik doe. Zonder oordeel en met een open hart. Het helpt vaak al als je eindelijk eens kwijt kunt wat je zo’n parten speelt, zonder dat een goedbedoelende vriend of vriendin je de oplossing aandraagt. Serieus genomen worden in dat doolhof van tegenstrijdige gevoelens en innerlijke twijfels. Ik loop met je mee op het pad van de ziel en help jou om zelf weer de weg te vinden.

Ook rouw om overleden dieren neem ik ter harte. Het wegvallen van je trouwe kameraad kan net zo’n impact hebben als de dood van je beste vriendin. Dat ondervond ik aan den lijve toen onze geliefde hond Elsa overleed. Ik schreef er dit blog over: Nieuw verlies maakt oud verlies weer wakker.

Kortom, in mijn praktijk bestaan geen gradaties van verlies. Rouw is belangrijk, en de meeste mensen komen uit zichzelf en met steun van geliefden weer op gang. Maar wat als het je niet lukt? Als niemand je begrijpt, en jij jezelf ook niet meer.

Je bent welkom om samen met mij te onderzoeken wat er is gebeurd. Wat eraan is voorafgegaan. En om aan de slag te gaan en je te wapenen tegen mogelijke hindernissen in de toekomst.

Wees welkom. Hier lees je hoe ik te werk ga.

Contact: Tim.Overdiek@gmail.com / 06 23 27 55 34

KvK: 69473773   |    BTW: NL151914965B01