Hoe werk ik?

Hoe werk ik?

Ik luister, en ik stel vragen. Jij krijgt alle ruimte om te vertellen hoe het werkelijk met je is. Zonder oordeel bied ik jou de veiligheid om jezelf te kunnen zijn. Met al je twijfel, met al je angsten maar ook met al je positieve ervaringen en met je werkelijke levenskracht.

Als je de woorden niet kunt vinden, ga ik op andere manieren met jou op zoek naar het gevoel. Dat kan door eenvoudige opstellingen. Die maken zichtbaar hoe je in het leven staat ten opzichte van je gezin (van herkomst). Ik laat je simpele lichaamsoefeningen doen. Die vertellen vaak meer dan duizend woorden.

Ik werk graag met een genogram. Dit is een soort stamboom van je familie, waarin allerlei gebeurtenissen uit de verschillende levens worden meegenomen. Hoe jij leeft en reageert, komt vaak voort uit de manier waarop jouw ouders en hun ouders hebben geleefd en gereageerd.

Je bent van harte welkom voor een intake/kennismakingsgesprek. Dit is een betaalde sessie van 1 uur en 15 minuten. Het vereist moed om die eerste stap te zetten. Een eerste ontmoeting maakt snel duidelijk of en hoe jij en ik met elkaar aan de slag gaan. Daarna besluiten we of er een of meer vervolgsessies komen. Elke sessie duurt 1 uur en 15 minuten.

Mijn behandelingen worden niet vergoed door een verzekeraar. Ik hanteer tarieven die aansluiten op jouw persoonlijke of beroepsmatige situatie. Een gemaakte afspraak mag je tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen.

Mijn praktijk bevindt zich in Amsterdam-Zuid. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur, tien minuten loopafstand van treinstation A’dam-Zuid. Mail of bel gerust voor meer informatie.

Het is ook mogelijk om online-sessies te doen, via Zoom (of Skype, FaceTime). Dat kan de nodige reistijd schelen. Ik ontvang en begeleid cliënten uit alle windstreken. Wandel-sessies zijn soms ook een mooi alternatief.

Wie ik ben en wat me drijft? Klik hier.

Contact: Tim.Overdiek@gmail.com / 06 23 27 55 34

KvK: 69473773   |    BTW: NL151914965B01