Hoe werk ik?

Hoe werk ik?

Ik luister, en ik stel vragen. Jij krijgt alle ruimte om te vertellen hoe het werkelijk met je is. Zonder oordeel bied ik jou de veiligheid om jezelf te kunnen zijn. Met al je twijfel, met al je angsten maar ook met al je positieve ervaringen en met je werkelijke levenskracht.

Als je de woorden niet kunt vinden, ga ik op andere manieren met jou op zoek naar het gevoel. Dat kan door eenvoudige opstellingen. Die maken zichtbaar hoe je in het leven staat ten opzichte van je gezin (van herkomst). Ik laat je simpele lichaamsoefeningen doen. Die vertellen vaak meer dan duizend woorden.

Ik werk graag met een genogram. Dit is een soort stamboom van je familie, waarin allerlei gebeurtenissen uit de verschillende levens worden meegenomen. Hoe jij leeft en reageert, komt vaak voort uit de manier waarop jouw ouders en hun ouders hebben geleefd en gereageerd.

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek van circa 90 minuten. Het vereist moed om die eerste stap te zetten. Een eerste ontmoeting maakt snel duidelijk of en hoe jij en ik met elkaar aan de slag gaan. Daarna besluiten we of er een of meer vervolgsessies komen.

Voor het kennismakingsgesprek (90min) reken ik 60 euro (incl. btw).

Kosten per sessie van 1 uur en 15 min voor particulier: 115 euro (incl. btw)

Kosten per sessie van 1 uur en 15 min bij vergoeding door werkgever: 145 euro (excl. btw)

Een gemaakte afspraak mag je tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Mijn praktijk bevindt zich in Amsterdam-Zuid. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur, tien minuten loopafstand van treinstation A’dam-Zuid.

Wie ik ben en wat me drijft? Klik hier.

Contact: Tim.Overdiek@gmail.com / 06 23 27 55 34

KvK: 69473773   |    BTW: NL151914965B01