Therapeutisch oor voor wie het even niet meer weet

Therapeutisch oor voor wie het even niet meer weet

Comments

 • M.V. de Bruin | May 13,2018

  Mijn ouders gescheiden en ik was 3. Inmens leuke vader maar voor zijn omgeving vooral. Moeder overbezorgd en ik voelde al jong verantwoordelijkheid. Op zoek naar surrogaat-vaders en er was iemand van de voetbal club en een lerrar op school. Mijn vader overleed toen ik 24 was, de leraar toen ik 30 was en de voetbalvader op 39. Tussendoor meningitis met een coma, een operatie en epilepsie tot gevolg, tramongeluk op de fiets in 2013 en ik leef maar ik moet van mijn snelle woede af. Moeder is een jaar geleden overleden na 15 jaar, na mijn ziekbed, elke dag te hebben gebeld. Tja waar ga je heen met je emoties als je bovengemiddelde intelligentie niet verloren is gegaan je het al snel beter weet en pas achteraf gelijk krijgt als ik woedend ben weggelopen. Ik doe yoga en mediteer.

 • timoverdiek | May 15,2018

  Hi Menno,
  Dat is een stevige klus die je heb moeten klaren. Eentje waar je nog dagelijks de handen vol aan lijkt te hebben. Mail me gerust.
  Groet,
  Tim